Mitä valmennus minulle on?
 

Minulle valmennus on yksi menetelmä, joka sisältää hirmuisen määrän työkaluja. Ja näitä työkaluja apunakäyttäen voi tutustua itseensä ja lähteä rakentamaan itseään siihen suuntaan, kun toivoo. Työkaluja tulee käyttää usein ja pitkäjänteisesti, jotta päästään lähemmäs haluttua lopputulosta. Työkaluilla ei tosin aina tarvitse lähteä tekemään mitään sen suurempaa muutosta ja remonttia, vaan minulle ne on myös mieletön apu arjen jokapäiväisissä tilanteissa.

Valmennusprosessia voisi verrata talon korjaamiseen. Meillä kaikilla on ulkoseinät ja sisälläkin jo jonkin näköinen koti. Voimme muokata ulkoseiniä mm. liikunnalla, syömisellä ja unella. Sisäpuolen remontoimiseen työkaluja tarjoilee valmennus, monien muiden työkalujen ohella. 

Valmennuksen avulla voit lähteä tutkailemaan, mitä sieltä sinun kodistasi oikein löytyykään. Minkälaisista tunteista on olohuone rakennettu, mitä uskomuksia keittiöstä löytyy. Mitä sieltä pintamateriaalien alta löytyy? Kun tiedämme, mitä meidän kodista oikein löytyy, on helpompi lähteä suunnittelemaan, mitä haluaisimme remontoida, mitkä ovat meille ne kriittisimmät kohdat. Ja miettiä myös, mitä haluaisimme rakentaa tilalle. Uudelleen rakentaminen on ajoittain erittäin hidasta, etenkin kun remontti hoidetaan huolella ja asunnon erityispiirteet huomioiden.  Jokaisessa kodissa työkaluille on tosin käyttöä jos ei päivittäin niin viikottain: pitää vaihtaa lamppuja ja ruuvata tuolin jalkaa tiukemmalle yms. 

Valmennuksessa tapahtuu siis täysin samat elementit: ensin kartoitetaan nykyhetkeä, tutkaillaan niitä tämän hetken fiiliksiä ja tunteita, mitä minulle tässä hetkessä kuuluu. Mihin oikeasti kaipaan valmennusta, mihin asiaan muutosta? Mitä minun pintani alta löytyy? Tämän jälkeen lähdetään pohtimaan sitä haluttua muutosta, mihin suuntaan lähden omaa mieltäni työstämään. Ja tämän jälkeen lähdemme työstämään haluttua asiaa erilaisia työkaluja käyttäen. Valmennuksen työkaluja ei tarvita ainoastaan suuremmissa muutoksissa, vaan jokapäiväisessä arjessa. Arkea me kun elämme lähes päivittäin, suurempia muutoksia ehkä vähän harvemmin.

Valmennus ei ole kuin taikasauvaa, jossa yhdellä harjoituksella kaikki elämämme solmut aukenisivat, vaan muutos tapahtuu useiden toistojen ja harjoituksen kautta. Valmennus on aina yksilöllistä, jokaisen erityispiirteet huomioon ottavaa. En siis lupaa kuuta ja tähtiä taivaalta vaan työkaluja suurien muutoksien läpikäymiseen, oman unelman saavuttamiseen ja arjen helpottamiseen.


Yksilövalmennus

90€ / kerta

320€ / 4 kertaa

Ryhmävalmennuksissa ja yritysvalmennuksissa pyydä tarjous.