Rikas vuosi 2018

Niin kuin jo aikaisemmin kirjoitin, olen useampana vuonna tehnyt uudenvuodenlupauksia. Yleensä ne on ollut unelmien toteuttamiseen liittyviä, konkreettisia asioita. Viime vuonna se oli hiukan laajempi lupaus hyvinvoivasta minästä. Tänä vuonna alitajuntani nosti vuoden teemaksi Rikas Vuosi. Tämä tuntui ja kuulosti hyvältä, joten en lähtenyt asiaa sen enempää kyseenalaistamaan tai miettimään muuta lupausta, sen sijaan lähdin miettimään, mitä se rikkaus minulle oikeasti on. Rahaa vai sisältääkö se jotain muutakin? Olen oppinut, että unelmoida pitää niin isosti, että ne unelmat pelottavat, ja osa unelmistani todellakin pelottvat ja tuntuvat mahdottomilta! Uskon kuitenkin myös siihen, että kun ne kirjaa tarkasti ylös, alitajunta ohjaa meitä automaattisesti valinnoissamme kohti unelmiamme, tavoitteitamme. 

Rikas vuosi 2018

Rikas rakkaudessa. Vuosi 2018 on minulle rakkaudellisesti rikas. Minun ja muruni rakkaus syvenee entisestään, se muuttuu entistäkin arvokkaammaksi ja ainutlaatuisemmaksi. Lisäksi vuonna 2018 saan kokea rakkautta ympärilläni olevia, uusia ja vanhoja ystäviä kohtaan. Koen rikasta rakkautta isoa perhettäni sekä sukuani kohtaan ja meidän tiivis yhteisö pysyy kannustavana ja tukevana. Rikas rakkaus vuonna 2018 tapahtuu helposti ja vaivattomasti.

Rikas vuosi 2018

Taloudellisesti rikas. Vuosi 2018 on minulle taloudellisesti eli rahallisesti rikas vuosi. Lyhennämme asuntolainaa reilusti, matkustelemme, sisustamme kotia, laitamme pihaa ja syömme terveellisesti sekä ostamme kukkia pöydälle. Vuoden 2018 aikana säästöni nousevat 10 000€:lla. Vuonna 2018 tulotasoni nousee helposti ja vaivattomasti, tulonlähteitä on useampia. Taloudellinen rikastuminen tapahtuu helposti ja vaivattomasti, hyvinvointiani tukien. 

Rikas vuosi 2018

Hyvinvoinnin rikastuminen. Vuonna 2018 hyvinvointini rikastuu ja voin hyvin monella eri tavalla. Hoidan hyvinvointiani monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti mm. urheillen, rauhoittuen, ravitsevaa ravintoa nauttien, ulkoillen, hieronnoissa, kasvohoidoissa ja itseäni hellien. Voin vuonna 2018 rikkaasti hyvin kaikilla elämän osa-alueilla ja se tulee tapahtumaan helposti ja vaivattomasti.

Rikas vuosi 2018

Tietorikas. Vuonna 2018 opin paljon uutta ja tulen tiedollisesti rikkaammaksi. Uudessa työssäni opin jatkuvasti, lukeminen tuo minulle lisää tietoutta, keskustelut avartavat katsettani ja kirjoittaminen kokoaa ajatuksia. Opin lisää mm. rekrytoimisesta ja sen eri osa-alueista, sijoittamisesta ja osakkeista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: fyysisestä ja henkisestä. Oppiminen ja tiedon lisääntyminen tapahtuu helposti ja vaivattomasti.

Rikas vuosi 2018

Irtipäästäminen. Jotta kaikelle rikkaudelle on elämässäni tilaa, osaan vuonna 2018 luopua kaikesta turhasta: asioista, esineistä ja ihmisistä, jotka ovat enemmän taakka ja painolasti kun siunaus. Taakka harteillani on kevyt, sillä tunnistan ja tiedän, mistä asioista minun tulee luopua ja päästää irti. Irtipäästäminen tapahtuu helposti ja vaivattomasti, hyvinvointiani tukien. 

Tämä ei näin auki kirjoitettuna kuulostaa semmoiselta perinteiseltä uudenvuodenlupaukselta, mutta se kuulostaa hyvältä minulle itselleni. Uudenvuodenlupauksen sijaan voisin puhua myös vuoden 2018 tavoitteista tai suunnitelmasta. Tämä tapa kirjoittaa lupauksia / tavoitteita / suunnitelmia auki on tullut opiskellessani Life Coachiksi. Siellä opettelimme kirjoittamaan tavoitteita preesenssissä ja myönteisessä muodossa, niin kuin eläisimme jo sitä ja sana ei unohdettiin teksteistä kokonaan. Sen vuoksi teksti saattaa kuulostaa ensilukaisulta hassulta, mutta itse tykkään kirjoittaa ja ajatella juuri noin, koska silloin se asia konkretisoituu myös itselle. Eläydyn ja kuvittelen itseni kyseiseen tilanteeseen, mietin miltä se minusta tuntuu. Tuleeko tämä puhtaasti omasta sydämestäni, vaiko ulkopuolelta, sillä vain omasta sydämestä lähteviin asioihin koen aitoa motivaatiota, jolloin kyseiset tavoitteet toteutuvat lähes itsestään. Tavoitteet on myös selkeät silloin kun kirjoitan mitä haluan, sillä jos listaisin, mitä en halua, olisin aivan yhtä hukassa kuin ilman listaustakin. 

Toistan useamman kerran sitä, että lupaukseni toteutuisi helposti ja vaivattomasti, hyvinvointiani tukien. Olen todellakin valmis tekemään töitä tavoitteitteni eteen, mutta esimerkiksi 10 000€ toivon tulevan muualta, kun onnettomuudesta maksetusta tapaturmavakuutuksen korvauksesta. Haluan pitää elämässä positiivisen vireen, ei siis mitään hampaiden kiristystä, onnellisuuden ja terveyden romukoppaan heittämistä näiden lupausten saavuttamiseksi.

Suosittelen kirjoittamaan itselle, mitä toivoo elämältään vuoden päähän: minkälaista elämää elän vuoden päästä. Kun tavoite on selvillä, on suunnitelma sen saavuttamiseksi jo puoliksi valmiina ;)

-Emilia